"Egy dolgot utálok nagyon - unatkozni az órán!"

2010/2011 - The Adventures of Tom Sawyer

Jelenetek 


 

 

"Tisztán emlékszem rá, ahogy szalmakalapban és feslett farmernadrágban, tudniillik én voltam Tom Sawyer, rohangálok fel alá az iskolában az állomásokat keresve a csapatommal.

 

Hatalmas élmény volt ez a verseny.

 

A készülődésben az egész évfolyam és az angol tanári kar részt vett. Terepasztalt csináltunk és rajzokat készítettünk a verseny napjára. Különböző feladatokra gyakoroltunk. Az egyik állomás egy jelenet eljátszása volt. A verseny előtt egy héttel mindenki tudta már a szövegemet, csak én nem...

Persze a nagy napon mindenki odarakta magát.

 

A szomorú igazság az, hogy ez a verseny nem jöhetett volna létre, ha az iskola egyik tanára nem távozott volna közülünk. Sir-t mindenki ismerte a felsőbb évfolyamokról és a nagy többség nagyon szerette. Még azok is megsiratták, akik alig ismerték, mert a vele együtt töltött idő mindenkiben megmaradt. Szerintem ez a legjobb módja, hogy emlékezzünk róla.

 

Egy angolversennyel ahol a diákok élvezik a már megszerzett tudást."

Pál Gergő

 

 

 

 

"Kedves Judit és csapata!

 

Nagyon örülünk, hogy részt vettünk a Tom Sawyer versenyen, köszönjük, hogy megrendeztétek!

 

A csapatom lányai már a verseny befejeztével mondták, hogy nagyon jól érezték magukat, élvezték a feladatokat és nem izgultak.  Azt mondták, hogy ez egész más, mint a többi verseny, mert végig nagyon jó hangulatban telt és jövőre is jöjjünk. Csak hab volt a tortán, hogy elsők lettek a Tom Sawyerben és a kincskereső feladatokban is - a versenyről a véleményüket már az eredményhirdetés előtt kialakították. 

 

Nagyon jó ötlet volt, hogy beöltöztetek, mindegyik jelmez tökéletes volt, de az én gyerekeim kedvence Tom volt a békával, almával. 

 

Meg szeretném dicsérni a kísérőnket, Boginak hívják, a gyerekek mondták, hogy nagyon kedves volt, ahogy irányította őket és az időre is mindig odafigyelt.

 

A feladatok változatosak voltak, a gyerekeknek mindegyik tetszett, egyedül a hibakeresősre mondták, hogy nehéz volt.  Szerintem viszont az nem baj, ha van nehezebb feladat, mert ha mindenki maximumot kap, akkor nem lehet sorrendet felállítani. 

 

Jó ötletnek tartom, hogy  "holtidőben" volt  kincskereső feladat, nagyon jól elszórakoztak vele a gyerekek.  Végig a játékosságot élvezték, nem a versenyzés dominált.

 

Gratulálok a versenyhez:  

Andi"

 

 

Az első beöltözés ...  Varga Ági ötlete  :)

 

 

"Kedves Judit és csapata!

 

Köszönjük, hogy részt vehettünk a versenyen. Tapasztalatból tudom, mekkora erőbefektetést igényel egy ilyen rendezvény létrahozása. Mind a magam, mind Szilvi nevében is csak gratulálni tudunk az ötletes feladatokhoz és a zökkenőmentes lebonyolításhoz.

 

Egyértelműen az a véleményem, hogy az ilyen jellegű versenynek van értelme és haszna a nyelvtanulás szempontjából. 

 

Ha hagyomány lesz belőle, támogatásom biztosított.


Még egyszer köszönjük, és puszi,

Éva"